45 cm széles e-kerekes

45 cm keskeny beltéri elektromos kerekesszék és távirányítású rakodó robot

45 cm keskeny beltéri elektromos kerekesszék, nem a szokott módon lett kialakítva, amivel a kisebb lakások, de főleg néhány nm-es mellékhelyiségek lesznek önállóan használhatók.

A hagyományos elektromos kerekesszékek szélessége felnőttek esetén legalább 60 cm amihez legalább 70 cm széles ajtóra van szükség. Egy lakás átalakítás, ha van rá műszakilag lehetőség, sokkal többe kerülhet, mint egy céleszköz építése. A nagyobb lakás vásárlása aminek nagyobbak a méretei sokszorosába kerülnek az eszköz árához képest.

Ennek a széknek a tetejére tehető egy kiegészítő egység, amivel lehetőség nyílik kb. 2 méter magasságig speciális polcon való kialakítás mellett a rakodásra személyi segítő igénybevétele nélkül.

Az eszköz távvezérlésű, lakáson belül el lehet irányítani bárhova, a rászerelt vezeték nélküli kamerával nyomon lehet követni merre jár és mit csinál, nem kell közvetlenül mellette lenni. Ilyen illetve ehhez hasonló a piacon a webadomany.hu tulajdonosa szerint nem létezik, pláne nem olyan áron, amennyiért ezt le tudja gyártatni hazai kapcsolattal. Az eszköz önköltségen kerül egyedileg gyártva.

Teherbírás: kb. 100 kg
Emelési teherbírás: max. 10 kg.
Sebessége: max. 2 km/h
Üzemidő: 24 óra
Kizárólag beltérben használható.